DAG TI - KronHJULKysseKlokke


Og nu er vi så kommet til den tiende dag i nonnijulen. Altså, når alle de kærlighedsstier, der snor sig gennem Nonnisense, bliver gjort stærkere af de flyvende julehjerter, så sker det at stierne filtrer sammen. Kærlighedsstierne er godt nok usynlige, så ingen kan se når de bliver filtrede og knudrede. Men det sker også så superhurtigt, at du ikke ville kunne se det, selv når knuderne eksploderer.

Når knuderne eksploderer, sker der to ting. Et: Kærlighedsstierne bliver skubbet fra hinanden i sikker afstand. To: KysseKlokker dukker op på planter, klipper og faktisk stort set overalt i nærheden.

KysseKlokker er små klokkelignende nonnidyr, men i stedet for at bimle og bamle, giver de kys. De er gyldne i farven og ser meget ud som en klokke, bortset fra at bunden, hvor indersiden og ydersiden af klokken mødes, er et par store læber, og i stedet for en knebel er der en lille våd tunge. Det er selvfølgelig klart hvad læberne er til, men tungen? Ja, den er selvfølgelig til at fugte læberne, for hvem vil dog have et tørt og støvet kys til nonnijul?

KysseKlokker er en herlig flok, og ganske høflige kyssere. De hænger og venter på forbipasserende, og når et nonnidyr kommer tæt på lukker KysseKlokkerne deres læber til og begynder at lave kysselyde. Dette er en advarsel til alle i nærheden om at de er i et kysseområde, for de ville aldrig kysse nogen, som ikke ønskede at blive kysset. Men det er ikke den eneste grund. Det er også fordi deres kys er meget specielle, og de har kun få at dele ud før de forsvinder tilbage til kærlighedsstierne.

Et KysseKlokkekys begynder som en varm, blød-og-sød følelse som spreder sig fra din kind hele vejen til dit hjerte og så tilbage til din mund, og giver dig et hjerte fuldt af glæde og et helt særligt smil. Så særligt, at alle der ser dig smile ikke kan lade være med at smile igen, uanset hvordan de har det.

Så hvis du hører kysselyde denne nonnijul må du hellere spidse læberne eller holde dig væk. Ellers kan det ske at din kind pludselig får den der bløde-og-søde fornemmelse.
Klik her for den KysseKlokke pdf

 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.