DAG TRETTEN - TogHJULEksploderende Snebold


I dag er det den trettende dag i nonnijulen, og hvis du kan lide at spille bold, vil du elske denne dag. Sporty nonnidyr venter på denne her dag, hvor de eksploderende snebolde begynder at dukke op overalt. De findes i alle former og størrelser og kan bruges til alle slags nonnispil. Store runde bolde til rumpebold, hvor du puffer bolden med rumpen ned i et toiletformet mål. Ovale æggeformede bolde til krambold, hvor alle får et kram i starten af spillet, når nogen scorer, når nogen skyder forbi, når nogen nyser, eller en hvilken som helst anden undskyldning de kan finde på. Små bumpede bolde, som er perfekte til gummegolf, hvor de bliver slået med en stav og andre skal fange dem med munden. Du behøver ikke at bekymre dig. Du skal spytte dem ud og bruge en ny hver gang… og det er meget, MEGET vigtigt at spytte ud.

Du må ALDRIG sluge en af de snebolde, der dukker op i dag, fordi de eksploderer. Hvilket er godt, for så ved alle hvornår spillet er slut, men ikke så godt, hvis du har en i munden eller endnu værre, i maven.

Nu er det jo ikke sådan at dit hoved ville ryge af, eller at din næse ville blive blæst helt om på rumpen, men det er ikke særlig sjovt at kaste op indtil hver eneste lille bid snebold er ude. For lige så lidt som du har lyst til at sluge den, lige så lidt har den lyst til at blive slugt, og det kan du være glad for. Men svaret på 'hvorfor' bliver nødt til at vente til i morgen, for hver dag har sin historie og hvorfor er i morgens historie… så mon ikke du bare kommer tilbage i morgen og finder ud af det?

Så ses vi der, nonnijuleelskere!


Klik her for den StromperSnebold pdf

 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.