DAG FEMTEN - DrivHJULSlikstokSkyer


Nu er det den femtende dag i nonnijulen, og også den sidste af smovsedagene, hvilket er både lækkert og trist… men mest lækkert. I dag graver nonnidyr overalt en hvilken som helst slags hjelm frem, de kan finde, og den største sæk i huset, og så gør de noget mærkeligt, selv for nonnidyr. De går ud midt i en storm.

Ja, vejrudsigten for i dag er stormende, tykke skyer der fylder himlen, og meget lidt lys der trænger igennem, hvilket gør det svært at se hvad der monstro falder ned fra himlen, hvilket også er grunden til, at de har hjelme på. Nu må du ikke tro, at disse skyer er normale Nonnisense-skyer, nej, de er f.eks. hvide med pink-røde striber, og de er bristefærdige. Jeg kan love dig at det ikke er vand, de indeholder, og når de der stribede skyer ikke kan holde sig længere begynder det at regne med slikstokke.

Det er rigtigt, hvide og røde sliktstokke falder ned fra skyerne i alle slags og størrelser, hvilket igen er grunden til at nonnidyrene har hjelme på, og grunden til at de har store sække med. Nonnidyr fiser rundt som Lilla POPsten, der jager flyvende felys, og snupper så mange slikstokke som de kan få fingre i. Det gode er, at der altid er nok til alle og alle prøver at fange hver eneste slikstok der falder, så ingen bliver efterladt ude om natten. Men uanset hvor meget de prøver, er der altid et par stykker, som ikke bliver fundet og indsamlet. Og det er et problem, men først et, du hører om i morgen. Vi ses!


Klik her for den Slikstokskyer pdf

 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.