DAG TRE - TandHJULJuletænder


Nu, på den tredje dag i nonnijulen, hvilket også tilfældigvis er den mest musikalske dag i højtiden, begynder effekten af juleSTORkagernes krummer at vise sig. Eller skulle man sige give lyd fra sig? Tja, faktisk er det begge dele.

Ser du, alle de nonnidyr, som har gumlet løs på alle de lækre krummer fra julens anden dag, vågner op med en temmelig usædvanlig følelse i kroppen. Og hvis det er første gang de har gnasket de appetitlige krummer i sig, kan de vente sig en ganske interessant opvågnen. På denne morgen vågner de til den nynnende lyd af nonnijulesange, der bliver sunget helt, helt tæt på. Lyden er dæmpet, men den er der helt sikkert. De gnider sikkert deres øjne og strækker armene, men det er når de gør den næste ting, man normalt gør, når man vågner, at de RIGTIG vågner. Og hvad er det? Jo, de gaber, selvfølgelig. Men på denne morgen, når de åbner deres mund for at gabe, brager det løs fra deres åbne kæber.

Det der sker om morgenen den tredje dag i nonnijulen er nemlig, at hvis du har gnasket krummer fra juleSTORkager på den anden dag, bliver dine tænder til juletænder. Og hvis der er en ting, juletænder elsker, så er det at synge, og det gør de... HELE DAGEN. Hvis du nogensinde har prøvet at have en sang på hjernen, som du bare ikke kunne slippe af med, så er dette her faktisk langt værre. Hvis du på den anden side elsker julesange, så får du en super sangfyldt dag.

Så hvis du ikke kan lide musikalske tænder, foreslår jeg at du næste år venter til efter den anden nonnijuledag med at gumle løs på de fortryllende lækre krummer fra juleSTORkagerne - eller væn dig til at have juletands-julesange rungende ud af munden hele dagen.

 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.