DAG SEKS - RulleskøjterHJULSpidsenissehuer


Og det er den sjette dag i nonnijulen, og jeg er sikker på at du ikke kan vente med at høre hvad de frække rensfluer gjorde med alle spidsenissehuerne. Jamen det vil jeg fortælle dig. De satte dem sammen i klumper på tolv, så de endte med en meget spids stjernelignende form... som kan rulle.

Altså, en tolvtakket stjernetingest af spidsenissehuer som ruller frit rundt i Nonnisense kunne være meget, meget farlig. Og selvom rensfluerne er drillesyge, er de ikke så slemme som Lord Krox og hans slæng. Så det de gør er, at de tager spidsenissehuerne til Skumsliksletten, hvor de stikker små men stærke skumfiduser på spidserne. På den måde undgår de at spidde nogen, hvis de rammer dem, men det er ikke den eneste grund til at bruge skumfiduserne. De ville ikke have det nær så meget sjov ud af at se nissespandene løbe rundt og prøve at fange deres huer hvis de sad fast i sneen eller noget af det andet som en meget spids ting kunne hænge fast i. Og lad mig sige dig, disse her nissespidsehuer kan få en hel del fart på og rulle af sted i time efter time, så det bliver noget af en opgave for nissespandene at indhente dem.

Men rensfluernes løjer har også deres gode sider, og det er, at når nissespandene endelig indhenter deres huer, så har de også nogle meget lækre frosne skumfiduser at sutte på. Så det er ikke alt sammen skidt.Klik her for Spidsenissehuer PDF

 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.