DAG OTTE - NæseHJULStore Donut Træ


Og nu er vi kommet til den ottende dag i nonnijulen, eller som de mest donutelskende nonnidyr kalder den, nonnijulens anden smovsedag. Altså, som alle ved står det Store Donut Træ midt i Klukgræsmarkerne. Og all kender de lækre donuts, der vokser mellem dets blade, men meget få får nogensinde mulig for at smage en... det vil sige, på alle andre dage end denne.

For i dag er det dagen hvor det Store Donut Træ smider sine smadderlækre savlfremkaldende sukkergodter, og du kan tro mig når jeg siger, at det er det bedste du nogensinde har smagt. For her er det særlige ved disse specielle donuts: De smager af det, der er din absolutte favoritsmag i hele verden. Så hvis din yndlingssmag er regnorme dyppet i snotsovs, så er det sådan de smager, og hvis du er helt pjattet med noget mindre eksotisk, såsom chokolade, så smager de sådan.

Der er selvfølgelig en meget vigtig regel eller to du må huske på. Den første er, at når du stiller dig under træet for at tage en donut, så SKAL du sige HVIS DU VIL VÆRE SÅ VENLIG. Og før du går med din smovsesnack SKAL du bukke og sige TAK til træet. DETTE ER MEGET, MEGET VIGTIGT! Hvis du ikke siger HVIS DU VIL VÆRE SÅ VENLIG eller TAK, så får den lækre donut den modsatte smag af din favorit, noget virkeligt forfærdeligt, afskyeligt fælt ulækkert. Og jeg mener bare VIRKELIG ulækkert!

Men jeg er sikker på at du ved, at det er høfligt at sige HVIS DU VIL VÆRE SÅ VENLIG og TAK når nogen giver dig noget, så hvis du nogensinde får mulighed for at stå under det enorme Store Donut Træ i Nonnisense, så vil du nyde den lækreste lækkerbisken du kan drømme om.

Klik her for den Stor Donut Træ Donut pdf 
 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.