DAG NI - SkovHJULFlyvende Julehjerte


I dag er det den niende dag i nonnijulen, men den har et andet navn... faktisk to andre navne. For unge nonnidyr, der er blevet forelsket, er dagen kendt som KÆRLIGHEDSDAG, og for deres yngre søskende er den kendt som RUMPEDAG.

Men hvorfor hedder den kærlighedsdag? Det er fordi det er dagen, hvor flokke af flyvende julehjerter passerer gennem Nonnisense's landskaber. Ligesom nissespandene, så ELSKER flyvende julehjerter nonnijulen, men de elsker i særdeleshed at hjælpe nonnidyr med at forelske sig ved nonnijuletid. Så dette er dagen, hvor flyvende julehjerter spreder sig ud i Nonnisense, hvor de leder efter unge flammer, der er blevet eller er tæt på at blive forelskede. De følger kærlighedsstierne, der forbinder de unge elskende, og forstærker dem med deres haler, mens de flyver på hovedet. Og det er herfra, den niende dag i nonnijulen får sit andet navn, RUMPEDAG. Nu ved jeg ikke om du nogensinde har set et flyvende julehjerte flyve på hovedet, men jeg kan sige dig at det faktisk ligner en temmelig stor rumpe med vinger. Og det er derfor de forelskedes yngre brødre og søstre synes det er det sjoveste de nogensinde har set og kalder det RUMPEDAG.

Så sådan er det. Mens nogle nonnidyr ser et flyvende hjerte, der spreder kærlighed under denne vidunderlige, fantastiske højtid, så ser andre bare en stor fed rumpe med vinger.


Klik her for den Flyvende Julehjerte pdf og lave din egen Flyvende Julehjerte

 
 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.