DAG TYVE - SvingHJULJulestjerne


I dag er det nonnijulens tyvende dag og en af de nætter hvor ingen nonnidyr vil tidligt i seng. Det er den ene dag, hvor stjernerne skinner hele dagen og natten, eller i hvert fald babystjernerne. Som regel går stjernerne hjem i seng på samme tid som månen, men på denne ene dag går babystjernerne ikke i seng.

Når nu jeg siger babystjerner, mener jeg ikke, at de bruger ble og sut, bare at de er en hel del mindre og yngre end de andre stjerner. Så hvad ville du lave, hvis du var en ung stjerne og der ikke var nogen ældre stjerner til at fortælle dig, hvad du skulle gøre, eller hvordan...? Helt rigtigt, du ville gøre lige hvad der passede dig. Og som tilfældet vil det, er der ikke noget disse stjerner elsker mere end at ræse hen over himlen mens de udfører alle mulige tricks, spins, loops og luftakrobatik hele dagen og langt ud på natten.

Sandt nok, hvis du kigger godt efter om dagen kan du se dem flintre rundt på himlen, men det er når solen går ned og månen vågner igen for at starte nat-natten, at du virkelig kan se dem sætte fut på himlen. Og mens alle de overstadige babystjerner er i gang med at fyre den af, tager de gamle stjerner sig en nats pause og bliver i sengen hele natten. Det betyder så, at selvom alle babystjernerne flintrer rundt og laver skøre loops med farver og striber, så er aftenen faktisk lidt mørkere end den plejer at være.

Deres forestilling er faktisk ret spektakulær, men det er showets afslutning som alle ser frem til, fordi de glitrer og funkler som et stjernespækket fyrværkerishow indtil de alle sammen mødes i en gigantisk stjernepil, der peger ned på et helt bestemt, meget specielt sted. Hmmm, gad vide hvad de mon peger på?

Jeg ved det godt, men jeg vil ikke sige det... ja, okay, det vil jeg godt... i morgen (tihi).


Klik her for den Julestjerne pdf

 

 Hjem | Bøger | Skole | Nonnipedia | Sjov Mor & Far | Om Nonni | Kontakt© 2001-2016 Robert Mihaere. All Rights Reserved.